Her kan du finne artikler som alt som skjer på nettet innenfor handel, virksomhetsutvikling og spennende nettsider du bør utforske.

Her er tips til å lage ny hjemmeside for 2023

Kom i gang med å utvikle en ny hjemmeside enkelt med Site123. her får du vite mer om kriteriene for moderne nettsider i 2023, og tips om hvilke funksjoner en nettside bør ha.

Les mer  

Kjøpe nettside som allerede har trafikk? Slik kan du gjøre det

Om du ønsker å opprette en blogg eller andre typer innholdssider, kan det være lurt å kjøpe en nettside eller domene som allerede eksisterer. Du trenger nødvendigvis ikke å benytte deg av det samme innholdet, og opprette din egen nettside ved å bruke et etablert domenenavn.

Les mer  

Lag en moderne one-page nettside med Site123

Enten du er en nyoppstartet bedrift eller privatperson som ønsker å lage en fengende og moderne nettside, er one-page løsningen det beste alternativet. Du trenger ikke my innhold for at nettsiden skal se "stor" og levende ut, og krever veldig lite arbeid.

Les mer  

Lag en ny nettside på under 24 timer

Site123Norge.com tok meg ikke mer enn 6 timer på å få ferdig layout og design, samt tekst på hovedsidene. Alt av menyer og oppsett legges til veldig enkelt med Site123, og jeg skal vise deg hvordan kan bygge en elegant og tiltalende landingsside på få timer.

Les mer  

Hjemmesider for små bedrifter - Jeg tar meg av hele driften

Det er mye arbeid som inngår i å drive en nettside. Det høres kanskje enkelt ut å bruke en nettsidebygger og legge opp en profesjonell layout på noen få timer. Men selve opprettelsen av nettsiden er kun 10 % av jobben. Om ingen finner nettsiden din spiller et ingen rolle hvor enkelt det var å sette den i stand. Velger du Premium-pakken på vår nettside, kan du lene deg tilbake og vi tar oss av den vanskelige biten - at folk finner deg.

Les mer  

Er Site 123 bedre enn Wordpress?

Millioner av nettsider er laget Wordpress, og er det foretrukne valget for mange som oppretter profesjonelle nettsider. Men for en person som ikke kan manipulere kildekoder og utvikle design på nettsidene selv, er Wordpress et helt eget kodespråk du må lære deg. Dette har de fleste ikke tid til.

Les mer  

Hvem passer Site123 for? Se en oversikt over brukstilfeller her

Site 123 fungerer ypperlig til små nettsider hvor du ønsker å markedsføre dine tjenester eller digitale produkter. Du kan enkelt opprette en nettside ved hjelp av seksjoner. Derfor trenger det ikke å ta mer enn 24 timer før du har fått på plass en 10 siders hjemmeside til din bedrift.

Les mer  

Kan du åpne en nettbutikk med Site123?

Site123 har en enkel nettbutikkfunksjon som egner seg beste for små butikker som markedsfører et lite utvalg av produkter. Men denne løsningen er veldig begrenset i forhold til WooCommerse eller Shopify. Men vi skal se litt nærmere på hvilke muligheter du har med Site123.

Les mer  

Hvordan kan du legge til gratis chat på din Site123 nettside?

I dag er det viktig å kunne kommunisere raskt ut til kundene dine, og e-post holder ikke mål. Dine kunder er vant med å kunne snakke med personer direkte på nettsiden. Visste du ar du kan integrere messenger chat gratis på din nettside? Her skal vi gå gjennom prosessen for å få dette til.

Les mer  

Ultimate Guiden til å Skape en Imponerende Hjemmeside som Fanger Oppmerksomheten

En førsteklasses hjemmeside er ikke bare en tilfeldig nettstedsside, men en nøkkelkomponent for å skape en vellykket tilstedeværelse på nettet. I dagens digitale æra, der nesten enhver virksomhet, organisasjon eller enkeltperson har en nettside, er det avgjørende å forstå hvorfor en imponerende hjemmeside er så viktig.

Les mer  

Nettside pris fra 42 kroner per måned

Liker du layout og design på Site123Norge? Denne nettsiden er 100 % laget med Site123s plattform, og det finnes mange alternativer for å tilpasse nettsidene selv. Programvaren er så enkel at alt kan gjøres innomhus på bedriften, uten at du trenger å ansette dyre byråer.

Les mer