Er Site 123 bedre enn Wordpress?

Millioner av nettsider er laget Wordpress, og er det foretrukne valget for mange som oppretter profesjonelle nettsider. Men for en person som ikke kan manipulere kildekoder og utvikle design på nettsidene selv, er Wordpress et helt eget kodespråk du må lære deg. Dette har de fleste ikke tid til. Byråer i Norge kan gjerne ta opptil 100,000 kroner og mer for en profesjonelt utviklet Wordpress side. Så hvordan kan Site123 måle seg med et profesjonelt verktøy som Wordpress? Vi skal se nærmere på hvilke løsninger som Site123 har, og hva som er bedre på Wordpress. 

Her skal vi se nærmere på: 

  • Opprettelse av nettsider
  • Priser
  • Utviklingsmuligheter

Skalerbar med begrensinger

Wordpress er en helt åpen kildekode, så denne trenger du ikke å betale noe for. Men gratis malene som Wordpress tilbyr er veldig begrenset. kan du ikke opprette maler og manipulere kildekoden selv, er det vanlig å kjøpe en mal som passer oppsettet du ønsker. Dette kan koste 1000 kroner og oppover avhengig av hvilken layout og oppsett du ønsker. 

Med Site 123 derimot har du muligheten til å legge på flere seksjoner på nettsiden, og tilpasse hver enkelt. Alle seksjonsvalgene du har på Site123 er mobiloptimaliserte, slik at du kan være trygg på at nettsidene dine ser bra ut uansett hva slags enhet gjestene dine bruker. 

Men selv om Site123 er skalerbar, har alle seksjoner begrensinger. Dette er fordi at alle elementene i hver seksjon er nøye gjennomtenkt, både for gjestene dine som bruker PC og de som bruker mobiltelefon. Så du får det kanskje ikke "nøyaktig" slik som du vil og må gå med på noen kompromisser for å sørge for at alt ser bra ut på alle enheter. 

Priser på Site123 vs Wordpress

Som nevnt tidligere koster ikke Wordpress noe som helst. Men det som kan koste med Wordpress er om det oppstår problemer. 

Er det for eksempel plugins eller apper du trenger å installere og ikke får dette til selv, må du gjerne ansette en utvikler for å gjøre jobben. Det kan også oppstå systemfeil på maler du velger, eller applikasjonsfeil som du kanskje ikke finner ut av selv. 

Med Site123 derimot, har de et eget kundesenter som har fått mye skryt. de hjelper kundene dersom det oppstår problemer på nettsidene veldig raskt, og kan også komme med forlag til hvordan du skal legge til funksjoner og endre layout på nettsidene - Dette er inkludert i månedsbeløpet du betaler. 

Å få hjelp av Site123 om det oppstår problemer koster ikke mer enn en 100-lapp i måneden. trenger du en norsk webutvikler for å hjelpe deg på Wordpress, koster dette rundt 1500 kroner per timer. 

Er Site123 bedre enn Wordpress?

Helt umulig å sammenligne. Wordpress gir enormt mange muligheter for webutviklere for å skreddersy nettsider for bedrifter som er opptatt av å bygge en merkevare og markedsføre sine nettsider. Men for små bedrifter som trenger en elegant profil på nett med et moderne oppsett og enkle funksjoner, er det få som slår Site123 på både pris og allsidighet. 

Kom i gang gratis mer Site123 i dag