Hjemmesider for små bedrifter - Jeg tar meg av hele driften

Det er mye arbeid som inngår i å drive en nettside. Det høres kanskje enkelt ut å bruke en nettsidebygger og legge opp en profesjonell layout på noen få timer. Men selve opprettelsen av nettsiden er kun 10 % av jobben. Om ingen finner nettsiden din spiller et ingen rolle hvor enkelt det var å sette den i stand.  Velger du Premium-pakken  kan du lene deg tilbake så tar jeg av meg  den vanskelige biten - at folk finner deg.

Hva inngår i premium?

For å si det slik, det er enklere å ramse opp hva som ikke inngår. Du ansetter rett og slett din egen webmaster som tar seg av alle oppgaver fra A til Å. Men klart, noe samarbeid må det være - Ingen kjenner din virksomhet bedre enn deg.

Derfor er det viktig at du samler informasjon som skal på nettsiden om tjenester og priser, samt hvilke integreringer du trenger.  

Men vi skal føre opp noen av de typiske oppgavene som kommer med å drive en nettside: 

  • Layout og design - Vi oppretter en design og layout ut i fra dine ønskede kriterier for fargevalg, fonter og lignende, slik at du får en nettside du blir fornøyd med. 
  • Domeneopprettelse - Om du vil ha et norsk domene må dette bestilles og så overføres til Site123, dette kan vi hjelpe deg med å få til enkelt. 
  • Legge til bilder - Vi har tilgang til millioner av bilder som vi kan bruke som illustrasjoner på dine nettsider. 
  • Google registrering - Registrerer nettsiden for deg og oppretter Google Analytics slik at du kan følge med på utviklingen av nettsiden
  • Google business - Om du har en fast firmaadresse og lokal tjeneste kan det være lurt å registrere nettsiden på Google bedrift.
  • Opprette kontaktflater - Egne e-postadresser til ansatte, chat på nettsidene eller andre kontaktflater dere ønsker å implementere på nettsiden. 
  • Skriver blogg og SEO-innhold - Det er viktig at du har ofte oppdatert innhold om dine tjenester og at du dekker relevante søkeord. 
  • Opprette sosiale mediekanaler - Om du ønsker å få inn trafikk fra sosiale medier kan vi ordne Facebook, Instagram eller Twitter.

Hva er SEO-innhold?

Dette er innhold på nettsidene dine som er optimalisert for organisk trafikk fra Google. Det er mange faktorer som spiller inn på om du rangerer høyt eller ikke. En av årsakene til at vi helst jobber med Site123 er at løsningene tikker av mange bokser som Google ser etter når de rangerer nettsider: 

Resonsiv design - I dag er det over 80 % av trafikken fra mobiltelefoner, og derfor er et viktig å ha nettsider som er godt optimalisert for dette. Med Site123 får du perfekt oppløsning på nettsidene dine uansett hva slags enhet kundene dine bruker.  

Enmeautoritet - Hvor godt dekker du emnet ditt? google er interessert i å rangere nettsider høyt dersom de er speialisert på sitt felt. De skal overgå andre nettsider på innhold, og dette er en veldig krevende jobb som medfører bruk av en rekke forskjellige verktøy for å spore opp søkeord, kundeforespørsler på nett, og mye mer. 

Backlinker - Har andre nettsider tillit til deg? Enkelte nettsider kjøper backlinker for å rangere høyere i søkemotorene. Men slike taktikker fungerer som regel dårlig. Det er viktig å finne gode kilder til backlinker fra nettsider som dreier seg om samme emne som deg. Utfordringen her er at det er selvfølgelig ingen konkurrenter som vil lenke opp i mot din nettside...

Dette pluss hundrevis av andre små faktorer er viktig å få på plass i dine artikler, tekster, og bilder på nettsiden - har du tid til å gjøre dette selv?

Et spleiselag mellom flere

Når du bestiller nettsider gjennom oss får du jevnlige oppdateringer av nettsidene dine, og analyser av hvordan nettsidene dine fungerer. Kanskje det er endringer som må gjøres underveis for at nettsidene dine skal rangere bedre, og det er nettopp dette du betaler for. 

Å ansette en webutvikler på fulltid kan gjerne koste fra 40.000 kroner og oppover i måneden, og det har de fleste småbedrifter ikke råd til - og heller ikke bruk for. 

Med vår Premium-pakke betaler du en fast sum i måneden for at jeg skal ta meg av nettsidene dine. Dette blir et spleiselag mellom flere kunder, istedenfor at du må ansette en person fast. 

Du kan godt komme med forslag selv til hva som skal skrives av innhold på nettsidene, og vi legger opp enn plan og strategi for posting av innhold. Målet er å ha i hvert fall 10 lengre innlegg per måned, og analyse av eksisterende stoff for å optimalisere dette underveis. 

Bruk av ChatGPT eller andre AI verktøy

I ag er det ikke til å unngå å bruke AI-verktøy i skrivearbeid. Det finnes mange forskjellige AI-skribenter som kan gjøre en helt grei jobb med å skrive artikler. Men ulempen er at innholdet kan være feil, eller i verste fall plagiert

Vi bruker AI-verktøy for å kartlegge søkeord, og lage oppsett for artikler - men ikke for å skrive hele artikkelen. Årsaken er at tekstene blir ekstremt overfladiske og kjedelige å lese. 

Men kunstig intelligens kan hjelpe med å fjerne skrivesperrer eller finne inspirasjon, og finne kilder - og dette er 80% av arbeidet med å skrive. Å skrive 1500 ord tar ikke mer enn en times tid, men å finne riktige kilder og riktig oppsett på artikkelen tar mesteparten av tiden. 

Ønsker du å samarbeide?

Velger du oss kan nettsidene dine være oppe og gå i løpet at en ukes tid. Alt er avhengig av deg og hvor mye stoff du skal legge ut i første omgang, og når vi får alt av innhold du ønsker på nettsidene. 

Du kan selvfølgelig velge den grunnleggende pakken først, slik t du får tid på deg til å finne frem stoffet på hovedsidene, og deretter kan vi bistå med resten etter hvert.