Hvem passer Site123 for? Se en oversikt over brukstilfeller her

Site 123 fungerer ypperlig til små nettsider hvor du ønsker å markedsføre dine tjenester eller digitale produkter. Du kan enkelt opprette en nettside ved hjelp av seksjoner. 

Derfor trenger det ikke å ta mer enn 24 timer før du har fått på plass en 10 siders hjemmeside til din bedrift.

I tillegg kan du velge et 1-page oppsett (slik som denne nettsiden) Ved at menyene scroller til seksjoner på nettsiden din. Du kan også legge til blogger og artikler enkelt ved å velge disse funksjonene. 

Bedrift hjemmeside
Kampanjesider
Affiliate program
Blogg
Nettbutikk

Det beste av alt...?

Du kan komme i gang helt gratis for å teste alle funksjoner. Det er det ikke alle nettsidebyggere som tilbyr!

Om du for eksempel vil teste ut nettbtuikkløsninger eller spesielle funksjoner på nettsiden, er mange funksjoner blokkert via en betalingsmur - det gjør ikke Site 123!

- Prøv tjenesten gratis her

Det eneste som Site 123 ikke er egnet for er store nettbutikker. Der anbefaler jeg Shopify istedenfor i og med at løsningen til Site 123 er svært begrenset. Men for nettsider som har fokus på å selge tjenester på nett og noen få produkter de fokuserer på, fungerer Site 123 helt utmerket.  

Enkel bloggopprettelse

Skal du opprette en blogg eller en artikkelbase til din nettside er dette en veldig enkel prosedyre med Site123. Stort sett alle bedrifter har gått av å implementere artikler om sine tjenester eller produkter for å signalisere til Google at din nettside er en god kilde. Jo mer du dekker et emne, jo bedre vil du rangere på Google. 

Slik oppretter du en blogg med Site 123: 

Øverst i oversikten klikker du på den blå knappen "Create new website". Etterpå får du opp flere alternativer til hva slags nettside du vil opprette. velg den nisjen som passer best for deg, så vil systemet gi deg et forslag på layout.

Jeg valgte i dette eksempelet blogg som nisje, og bestemte meg for å kalle den for Jans Blogg: 


For å opprette en bloggside går du til +Add new page i menyen og deretter velger du "blog" opprettet du ønsker.

Etter at du har valgt bloggstilen du ønsker på din nettside, kan du oppdatere bloggen ved å redigere denne seksjonen på nettsiden. 

Ypperlig for bedriftssider

For bedrifter som vil gjøre alt innomhus med webdesign, har Site123 alt du tenger for å lage en profesjonell og moderne nettside uten eksperthjelp. Men klart, er du ikke så veldig flink på PC-programmer og har lite tid til å skrive alt selv, kan du få hjelp av oss til å gjøre det. Da får du også opplæring i hvordan du oppdaterer dine nettsider etterpå. 

Ta kontakt med meg på Upwork for å få hjelp

Kom i gang gratis mer Site123 i dag