Hvordan kan du legge til gratis chat på din Site123 nettside?

I dag er det viktig å kunne kommunisere raskt ut til kundene dine, og e-post holder ikke mål. Dine kunder er vant med å kunne snakke med personer direkte på nettsiden. Visste du ar du kan integrere messenger chat gratis på din nettside? Her skal vi gå gjennom prosessen for å få dette til.

Åpne en Facebook side

En facebook side er en flott måte å profilere deg på, så en facebook side trenger de fleste bedrifter som driver forretninger. Vi skal ikke gå inn i detalj om hvordan du oppretter dette, men du kan følge denne prosedyren

Når du har laget din egen facebook-side er det på tide å integrere denne med din Site123 nettside. Her skal jeg vise deg et eksempel på hvordan jeg gjorde det på Hotellioslo.com

1# Klikk på Meta business suite i menyen


2# Klikk på "Inbox" i menyen på Meta business suite

3# Klikk på settingshjulet på neste side

4# Klikk deretter på "View all settings"

5# Klikk på Chat plugin

Etter dette følger du bare instruksjonen på nettsiden om hvordan du setter opp chatten. Husk å velge norsk som språk dersom du ikke ønsker engelsk. 

Slik limer du inn koden på Site 123

Når du har gått gjennom alle trinnene i Meta får du til slutt en kode som du skal lime inn under "plugins" på Site 123.

 1# Klikk på settings og velg deretter "plugins" i menyen

2# Klikk på "Manage" og deretter + add new 

3# Lim inn koden din i feltet for Custom code, og deretter sørger for at koden plasseres "after opening body tag" og oppretter et eget navn på din plugin.

Etterpå klikker du lagre og deretter dukker det opp en chat-boble med messenger logoen nederst i høyre hjørne på din nettside!

Da mottar du meldinger inn på din Facebook-side, slik at de ikke blandes sammen med dine private henvendelser.